Szeretnék még táncolni az esküvődön!

Ugye milyen ismerős vallomás?

beh_palyazat_05
beh_palyazat_04

Mindannyian szeretnénk egészségben, jó kondícióban megélni, hogy gyerekünkből felnőtt ember válik. Szeretnénk mellettük állni, támogatni őket életük fontos eseményeinél az óvodai ballagástól az unokáink születéséig és azon is túl.

Ma Magyarországon a felnőtt lakosság megdöbbentő hányada vagy meg sem éri nagykorú gyereke életének fontos állomásait, vagy addigra rossz egészségi állapotban van, betegségekkel küzd!

Dr. Béres József most egészségmegőrző kampányt indít a magyar családok körében Táncolj az esküvőmön! névvel. A három gyerekes családapa nem kisebb célt tűzött ki, minthogy leszámoljon a kifogások keresésével és ráébressze az embereket: van miért és van kiért megőrizni az egészségüket.

A kampány az egész családhoz szól, hiszen társul hívja a gyerekeket is: hívják fel szüleik figyelmét, fontos, hogy odafigyeljenek az egészségükre, ha sok boldog családi pillanatot szeretnének megélni együtt. És szól természetesen a felnőtteknek is: hallgassák meg, mit kérnek a gyerekeik és változtassanak életmódjukon, hogy egészségesebben, aktívabban és boldogabban állhassanak mellettük életük fontos eseményein.

 

Hogyan segítünk?

Nyerjen motivációt az életmód váltáshoz a Táncolj az esküvőmön! kampány videójából!

Nézze meg a fiatalok üzeneteit! Pályázatunkban arra kértük őket, mondják el minél kreatívabban szüleiknek, nagyszüleiknek: Táncolj az esküvőmön!

Itt böngészhet kedvére

Látogassa honlapunkat rendszeresen, mert szakértőink hasznos tippeket nyújtanak mindazoknak, akik szeretnének változtatni életmódjukon és jobban figyelni testi-lelki egészségükre.

Tanácsaikat itt olvashatja részletesen

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legérdekesebb cikkeinket, újdonságainak közvetlenül is eljuttatjuk Önnek. A feliratkozáshoz kérjük töltse ki a jobb oldalon található űrlapot

Merítsen inspirációt dr. Béres Józseftől! Olvassa rendszeresen a Béres Egészség Hungarikum Program életre hívójának naplóját, benne gondolatokat, vallomásokat az egészséges és boldog családi életről.

A friss bejegyzéseket itt érheti el

Hírlevél feliratkozás