BEH Index 2007 – Magyar Egészségtudat kutatás

A kutatás a magyarok egészségtudatosságát mérte fel. A kapott adatokból az országban elsőként készítettünk egészségindexet, mely 100 pontos skálán mérte a magyar lakosság egészségtudatát. Kiderült: látszólag mindenki jól van, az ország mégis beteg.  Olvasson többet a BEH Indexről.

BEH_Index_2007

Egészségrecesszió kutatás 2009

A kutatás célja annak vizsgálata volt, hogyan hat a gazdasági válság a magyarok egészségtudatára, milyen folyamatok várhatók egészségünkben a gazdasági mélyrepülés idején. Bár az egészség az első között van a takarékossági listán, pozitív jelekre is fény derült. Olvasson többet az Egészségrecesszió kutatsáról.

Egészségrecesszió_Kutatás_2009

Egészségboldogság kutatás 2010

Ez a kutatás azt vizsgálta, hogy mi az összefüggés az egészség, a boldogság és a közösségi élet között. A barátságok hiánya a magyar társadalomban megdöbbentett minket. Olvasson többet az Egészségboldogság kutatásról

Egészségboldogság_Kutatás_2010

Egészséglelkesek az iskolákban 2011

A hazai általános iskolákra reprezentatív kutatásunkban azt néztük meg, hogyan állnak a pedagógusok az iskolai egészségmegőrzéshez. Kiderült: a lelkesedés már megvan, de jó programok szervezéséhez menedzseri képességeket is el kell sajátítaniuk. Olvasson többet az Egészséglelkesek az iskolákban kutatásról.

Egészséglelkesek_az_iskolákban_2011

Egészségmagatartás kutatás 2013

Országos reprezentatív kutatásunkból kiderült, a gyermekeinkért képesek vagyunk bármit megtenni. Igaz ez akkor is, ha az egészségünkről van szó.

Egészségmagatartás_kutatás_2013

 

Hírlevél feliratkozás