Góg Anikó


Góg Anikó a „Táncolj az esküvőmön!” program személyi edzője, aki a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudomány Karán végzett triatlon sportedző és sportmenedzser szakon. Személyi edzőként dolgozott Magyarországon és külföldön, többek között az Egyesült Államokban, Olaszországban és Finnországban.

Pár szóban az életmódváltásról:

„A program során olyan praktikus tanácsokkal szolgálok majd, amelyek hozzásegítik Önt ahhoz, hogy a testmozgás a mindennapjai részévé váljon, és hogy ebben örömét lelje. A mozgás nemcsak a testünk karbantartására szolgál, hanem segítségével a mindennapok kihívásait is könnyebben kezelhetjük, segít a felgyülemlett feszültség levezetésében, és a lelki egyensúly kialakításában is. Ha szeretne változtatni eddigi testmozgással kapcsolatos szokásain, tartson velem a program során, és ha Ön is úgy akarja, nem marad el a megérdemelt siker!”

Cikkek, tanácsok

  • Tesztelje a testét!

    Sokan vágyunk rá, hogy olyan fittek és edzettek legyünk, mint néhány évvel ezelőtt, amikor még a testnevelés óra meg sem kottyant.vissza a Szakértők oldalra
Szakértőink
Dr. Vargha Katalin

Dr. Vargha Katalin a „Táncolj az esküvőmön!” program orvos tanácsadója, aki belgyógyász, háziorvosi és foglalkozás egészségügyi szakvizsgával is rendelkezik.

Balassa Levente

Balassa Levente a „Táncolj az esküvőmön!” program életegyensúly tanácsadója és sportpszichológusa, aki főként professzionális sportolók versenyekre való mentális felkészülését segíti.

Fekete Kriszta

Fekete Kriszta a „Táncolj az esküvőmön!” program dietetikusa, emellett egészségfejlesztőként, és szabadidejében maratonistaként is tevékenykedik.

Hírlevél feliratkozás