Fekete Kriszta


Fekete Kriszta a „Táncolj az esküvőmön!” program dietetikusa, emellett egészségfejlesztőként, és szabadidejében maratonistaként is tevékenykedik. Végzettségeit a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán majdnem 20 éve, illetve a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Iskolájában szerezte.

Pár szóban az életmódváltásról:

„Az, hogy milyen ételeket veszünk magunkhoz, nagy hatással van általános egészségi állapotunkra, közérzetünkre, fizikai és szellemi teljesítőképességünkre. A következő hónapok során olyan tanácsokkal szeretném ellátni a programhoz csatlakozókat, amelyek segítenek eligazodni az ételek közti választások során és alapvetően hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön tudatosabban alakítsa ki táplálkozási szokásait. Hiszem, hogy az átgondolt, kiegyensúlyozott táplálkozás az egészséget szolgálja, és egyben örömforrás is. Az étkezés, az ételkészítés művészet. Ismerjük meg az eszközt, amellyel dolgozunk. Ez másnak az ecset vagy a lúdtoll, nekünk, mindennapi konyhaművészeknek az étel. Hogy mit alkotunk, hogyan és mennyit fogyasztunk a kulináris élvezetekből, befolyásolja életünk minőségét, hát értékkel étkezzünk!”

Cikkek, tanácsok

  • Fogyassz zöldséget, gyümölcsöt!

    Az egészséges életmód megőrzése érdekében elengedhetetlen, hogy megerősítse szervezete védekezőképességét.

  • (M)értékkel (v)étkezz!

    Változtasson időben, és higgye el, hogy jobban fogja érezni magát!

  • Az vagy, amit megeszel?

    A Béres Egészség Hungarikum Index felmérése során megkérdezettek mindössze 15%-a értékelte jó vagy nagyon jó egészségi állapotúnak a magyar lakosságot, ezzel szemben a nyugat-európaiakat a résztvevők 66%-a tartotta egészségesebbnek!vissza a Szakértők oldalra
Szakértőink
Dr. Vargha Katalin

Dr. Vargha Katalin a „Táncolj az esküvőmön!” program orvos tanácsadója, aki belgyógyász, háziorvosi és foglalkozás egészségügyi szakvizsgával is rendelkezik.

Balassa Levente

Balassa Levente a „Táncolj az esküvőmön!” program életegyensúly tanácsadója és sportpszichológusa, aki főként professzionális sportolók versenyekre való mentális felkészülését segíti.

Góg Anikó

Góg Anikó a „Táncolj az esküvőmön!” program személyi edzője, aki a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudomány Karán végzett triatlon sportedző és sportmenedzser szakon.

Hírlevél feliratkozás