Dr. Vargha Katalin


Dr. Vargha Katalin a „Táncolj az esküvőmön!” program orvos tanácsadója, aki belgyógyász, háziorvosi és foglalkozás egészségügyi szakvizsgával is rendelkezik. Hosszú ideig dolgozott a Margit kórház belgyógyászatán, jelenleg pedig a III. kerületben háziorvos.

Pár szóban az életmódváltásról:

„Belgyógyászként bőven volt alkalmam megtapasztalni, hogy a hozzám forduló betegek, egészségtelen életmódjukkal saját maguk idézik elő egészségügyi problémáikat, amiket helyes életvitellel megelőzhettek volna. Az egészség megőrzése legkevésbé sem kellemetlen és nem olyan költséges, mint később a gyógyszerek, terápia és a kórházi kezelés. Sőt a szervezet hamar hozzászokik a számára hasznos dolgokhoz, legyen az rendszeres sport vagy egészséges ételek. Mindkettő elengedhetetlen, mivel a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás táptalaj a betegségek kialakulásához. Változtatni sosem késő, magam is annak örülök legjobban, ha az emberek nem gyógyszerekért jönnek a rendelőbe, hanem azzal a kérdéssel, hogyan maradhatnak egészségesek.”

Cikkek, tanácsokvissza a Szakértők oldalra
Szakértőink
Balassa Levente

Balassa Levente a „Táncolj az esküvőmön!” program életegyensúly tanácsadója és sportpszichológusa, aki főként professzionális sportolók versenyekre való mentális felkészülését segíti.

Góg Anikó

Góg Anikó a „Táncolj az esküvőmön!” program személyi edzője, aki a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudomány Karán végzett triatlon sportedző és sportmenedzser szakon.

Fekete Kriszta

Fekete Kriszta a „Táncolj az esküvőmön!” program dietetikusa, emellett egészségfejlesztőként, és szabadidejében maratonistaként is tevékenykedik.

Hírlevél feliratkozás