Tegyünk együtt a jó ügyért!

Háromgyermekes családapaként nem mondhatnám, hogy egyszerű lenne, ámde nyugodtan kijelenthetem, hogy sok mosollyal, boldog pillanattal, családi meghittséggel, szeretettel fűszerezett az élet. Amikor az ember látja megszületni, értelemre ébredni, felnőni, kacagni, sírni, tervezni és célokat elérni, barátkozni, a nagyvilágba kirepülni, dolgozni, szeretni és családot alapítani a gyermekeit, az szavakkal szinte leírhatatlan érzés.

Feleségemmel, Béres Klárával három gyermekünk van; büszke szülei vagyunk Melindának, Marcellnak és Mersének. Életem egyik legszebb eseménye volt, amikor Melinda lányom 2012-ben férjhez ment. Most, amikor ezt a táncolós esküvői fotót újra elővettem, büszkeséget, hálát, boldogságot érzek. Büszkeséget, mint szerető apa, aki leánygyermekét hosszú, fehér ruhában az oltár elé állva a leggyönyörűbbnek látta. Hálát, mert köszönettel tartozom azért, hogy ennek a csodás napnak erőm teljében, jó egészségben részese lehettem, és hogy átadhattam – képletesen – a lányom kezét a vejemnek. Boldogságot, mert határtalan öröm az, amikor az ember saját maga éli meg az élet körforgását, egy új nemzedék színrelépését: minden jót kívánva útjukra ereszthettem ezt a két fiatalt a saját, közös életük felé.

Béres József Táncolj az esküvőmön!Szeretném, szeretnénk, hogy rajtunk kívül még rengeteg magyar családban, generációkon átívelve sokasodjanak az ehhez hasonló, egészségben eltöltött, boldog családi pillanatok: esküvők, születésnapok, keresztelők, ballagások, évnyitók, előléptetések, sikeres vizsgák és a sort még hosszan folytathatnám.

Azokhoz a fiatalokhoz szólok, akik azt látják, hogy a szüleik, nagyszüleik talán nem tesznek meg minden tőlük telhetőt az egészségükért. Pedig sokszor csak egy kis biztatás, egy leheletnyi motiváció szükséges ahhoz, hogy az emberben belül valami átbillenjen, megszülessen a döntés, és a tervezgetés helyét átvegye a tett, hogy „igen, teszek valamit, változtatok az életmódomon, például mert ott szeretnék lenni a gyermekem esküvőjén!” Kedves Fiatalok, szükségünk van rátok, a ti lendületetekre, meggyőző erőtökre, nyissátok föl a felnőttek szemét! Ehhez egy kicsit mi is hozzá tudunk járulni: a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány létrehozott egy üzenő falat, ahol fotóval, videóval és rajzzal üzenhettek a szüleiteknek, nagyszüleiteknek. Üzenhettek bármit, ami életmódváltásra sarkallja a szüleiteket!

Tegyünk együtt a jó ügyért!vissza a Dr. Béres József naplója oldalra
Hírlevél feliratkozás