Béres Egészség HUngarikum ProgramMi a Béresnél hisszük, hogy az egészség érték. Érték minden embernek, hiszen egészségünk megőrzése által nemcsak tovább élhetünk, hanem aktívabban, munkaképesebben, boldogabban, teljesebb családi életet élve tehetjük ezt. És érték az országunknak is, hiszen kulcsfontosságú, hogy a fogyatkozó magyarság egészségesebb és aktívabb maradjon. Hisszük, hogy a magyar emberek boldogságának, az ország sikerének egyik kulcsa, hogy megtanuljuk megőrizni egészségünket. E nemes cél elősegítésére, Dr. Béres József, több mint negyven év egészségmegőrző családi hagyományára építve, életre hívta a Béres Egészség Hungarikum Programot.

Hosszú távú célunk, hogy a kalocsai fűszerpaprika, a halasi csipke, a tokaji aszú és a Béres Csepp mellett hazánkban az egészség is nemzeti értékké váljon. Tudjuk, hogy amire vállalkoztunk, csak hosszú évek munkájával és összefogással érhető el. Mi a Béresnél szakmai hitelünkkel és az egészségmegőrzés területén szerzett tudásunkkal állunk az ügy mellé, és várunk minden csatlakozót, akik velünk együtt tennének azért, hogy Magyarország az egyik legegészségesebb nemzet lehessen Európában. Eddigi tevékenységünkről itt olvashat bővebben.

A Béres Egészség Hungarikum Program törekvéseit eddig az alábbi szakmai szervezetek támogatták:

  • Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH)
  • Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI)
  • Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI)

Az emblémánkról

Generációkon átívelő törekvésünket az emblémánk is magában hordozza. A körformába foglalt életfa gyökerei maguk a Béres család és a Béres vállalkozás gyökerei. Az életfának több nézete is létezik: megláthatjuk benne a termést hozó fát, vagy nézhetjük emberek alkotta fának is. Ez arra utal, hogy ember és természet elválaszthatatlan. Az egymás felett növekedő ágak szándékunk szerint nem csupán az egymást követő generációkat jelképezik, hanem túlmutatnak egy növekvő Magyarország irányába. E növekedés egyik legfontosabb feltétele az egészséges nemzet. Ehhez kíván hozzájárulni a Béres Egészség Hungarikum Program.

 

Hírlevél feliratkozás