Balassa Levente


Balassa Levente a „Táncolj az esküvőmön!” program életegyensúly tanácsadója, aki egyébként sportpszichológusként többek között olyan eredményes sportolókkal foglalkozott, mint Lőrincz Tamás (birkózó), Kapás Boglárka (úszó), Marosi Ádám (öttusázó) vagy Vajda Attila (kenus). Emellett pedig évek óta szervez stresszkezelési- és életmódváltást elősegítő tréningeket.

Pár szóban az életmódváltásról:

„Az életmódváltáshoz két dolog kell – elhatározás és kitartás, és persze jól jön az is, ha az embert olyanok veszik körül, akik megfelelően támogatják hasznos tanácsokkal. A program során én vagyok, aki a pozitív gondolkodásban, reális célkitűzésben és a hatékony stresszkezelésben fogja segíteni Önt annak érdekében, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozással és megfelelő testmozgással együtt megteremthesse azt a testi-lelki egészséget és pozitívabb.”

Cikkek, tanácsokvissza a Szakértők oldalra
Szakértőink
Dr. Vargha Katalin

Dr. Vargha Katalin a „Táncolj az esküvőmön!” program orvos tanácsadója, aki belgyógyász, háziorvosi és foglalkozás egészségügyi szakvizsgával is rendelkezik.

Góg Anikó

Góg Anikó a „Táncolj az esküvőmön!” program személyi edzője, aki a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudomány Karán végzett triatlon sportedző és sportmenedzser szakon.

Fekete Kriszta

Fekete Kriszta a „Táncolj az esküvőmön!” program dietetikusa, emellett egészségfejlesztőként, és szabadidejében maratonistaként is tevékenykedik.

Hírlevél feliratkozás